Het wissen van de geschiedenis van jouw OnePlus N100 is heel praktisch. Je kunt inderdaad de in de OnePlus N100 opgeslagen navigaties verwijderen. Of je nu de telefoon wilt verkopen of om gewoon te voorkomen het doelwit te zijn van advertenties. Het verwijderen van jouw OnePlus N100-geschiedenis is vrij eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om de geschiedenis van de OnePlus N100 te wissen. Ten eerste bekijken we hoe je jouw Browser geschiedenis kunt wissen. Ten tweede hoe we de geschiedenis van jouw OnePlus N100 kunnen wissen met de CCleaner applicatie. En ten slotte hoe we het bel geheugen van jouw OnePlus N100 kunnen wissen.

browser-geschiedenis-wissen-oneplus-n100

Wis de Browser geschiedenis op jouw OnePlus N100

Wis de Google Chrome-geschiedenis op jouw OnePlus N100

Als je Google Chrome op jouw OnePlus N100 gebruikt en je wilt de geschiedenis wissen, moet je eerst de Browser openen. Zodra dit gedaan is, moet je naar het menu van de Browser gaan. Vervolgens naar Geavanceerde instellingen en dan naar Privacy. Google Chrome geeft je dan de mogelijkheid om alle browsergegevens te verwijderen. Je hoeft alleen maar te klikken op de optie Delete browsing data en vervolgens op Delete. Aan het einde van deze actie wordt de geschiedenis van de OnePlus N100 gewist!

Wis Firefox-geschiedenis op jouw OnePlus N100

Als je de Firefox-browser op je OnePlus N100 gebruikt, is het proces om de geschiedenis te wissen bijna hetzelfde. Om dit te doen, moet je de Browser openen en het menu te krijgen door te klikken op de rechterbovenhoek van de pagina. Zodra dit is gedaan, ga je naar Privacy, en vervolgens naar Delete private data. Dan valideren en klaar ben je.

Gebruik de CCleaner om de geschiedenis van jouw OnePlus N100 te wissen

CCleaner is een applicatie om jouw OnePlus N100 te reinigen. Een van de opties van de applicatie is de mogelijkheid om de browsegeschiedenis van jouw OnePlus N100 te wissen. Als je deze techniek wilt gebruiken, moet je CCleaner op jouw OnePlus N100 downloaden en installeren. Zodra dit gedaan is, open je de applicatie en ga je naar Quick Clean up Widget. Als je daar bent, selecteer je Browser geschiedenis om het te wissen. Met CCleaner kun je ook de cache van jouw browser wissen.

Wis het bel geheugen van jouw OnePlus N100

Als je jouw OnePlus N100 verkoopt en je wilt niet dat de nieuwe eigenaar toegang heeft tot jouw bel geheugen, dan is het mogelijk om deze te verwijderen. Om dit te doen, moet je naar de telefoontoepassing van je OnePlus N100 gaan. Tik daar op het tabblad gesprekslogboek en ga naar het menu. Je zou dan een optie moeten zien waarmee je het bel geheugen op jouw OnePlus N100 kunt wissen.