Het wissen van de geschiedenis van jouw HUAWEI Mate 20 is heel praktisch. Je kunt inderdaad de in de HUAWEI Mate 20 opgeslagen navigaties verwijderen. Of je nu de telefoon wilt verkopen of om gewoon te voorkomen het doelwit te zijn van advertenties. Het verwijderen van jouw HUAWEI Mate 20-geschiedenis is vrij eenvoudig. Er zijn verschillende manieren om de geschiedenis van de HUAWEI Mate 20 te wissen. Ten eerste bekijken we hoe je jouw Browser geschiedenis kunt wissen. Ten tweede hoe we de geschiedenis van jouw HUAWEI Mate 20 kunnen wissen met de CCleaner applicatie. En ten slotte hoe we het bel geheugen van jouw HUAWEI Mate 20 kunnen wissen.

browser-geschiedenis-wissen-huawei-mate-20

Wis de Browser geschiedenis op jouw HUAWEI Mate 20

Wis de Google Chrome-geschiedenis op jouw HUAWEI Mate 20

Als je Google Chrome op jouw HUAWEI Mate 20 gebruikt en je wilt de geschiedenis wissen, moet je eerst de Browser openen. Zodra dit gedaan is, moet je naar het menu van de Browser gaan. Vervolgens naar Geavanceerde instellingen en dan naar Privacy. Google Chrome geeft je dan de mogelijkheid om alle browsergegevens te verwijderen. Je hoeft alleen maar te klikken op de optie Delete browsing data en vervolgens op Delete. Aan het einde van deze actie wordt de geschiedenis van de HUAWEI Mate 20 gewist!

Wis Firefox-geschiedenis op jouw HUAWEI Mate 20

Als je de Firefox-browser op je HUAWEI Mate 20 gebruikt, is het proces om de geschiedenis te wissen bijna hetzelfde. Om dit te doen, moet je de Browser openen en het menu te krijgen door te klikken op de rechterbovenhoek van de pagina. Zodra dit is gedaan, ga je naar Privacy, en vervolgens naar Delete private data. Dan valideren en klaar ben je.

Gebruik de CCleaner om de geschiedenis van jouw HUAWEI Mate 20 te wissen

CCleaner is een applicatie om jouw HUAWEI Mate 20 te reinigen. Een van de opties van de applicatie is de mogelijkheid om de browsegeschiedenis van jouw HUAWEI Mate 20 te wissen. Als je deze techniek wilt gebruiken, moet je CCleaner op jouw HUAWEI Mate 20 downloaden en installeren. Zodra dit gedaan is, open je de applicatie en ga je naar Quick Clean up Widget. Als je daar bent, selecteer je Browser geschiedenis om het te wissen. Met CCleaner kun je ook de cache van jouw browser wissen.

Wis het bel geheugen van jouw HUAWEI Mate 20

Als je jouw HUAWEI Mate 20 verkoopt en je wilt niet dat de nieuwe eigenaar toegang heeft tot jouw bel geheugen, dan is het mogelijk om deze te verwijderen. Om dit te doen, moet je naar de telefoontoepassing van je HUAWEI Mate 20 gaan. Tik daar op het tabblad gesprekslogboek en ga naar het menu. Je zou dan een optie moeten zien waarmee je het bel geheugen op jouw HUAWEI Mate 20 kunt wissen.