Het is af en toe nuttig om de foto’s van de BQ Aquaris M5 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die veel foto’s maakt, kan het interne geheugen van BQ Aquaris M5 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de BQ Aquaris M5, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van BQ Aquaris M5 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-bq-aquaris-m5

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van BQ Aquaris M5

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je BQ Aquaris M5 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten verschijnen en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van BQ Aquaris M5 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet werkt op jouw BQ Aquaris M5, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van BQ Aquaris M5 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de BQ Aquaris M5 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de BQ Aquaris M5. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies dan de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van BQ Aquaris M5 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je BQ Aquaris M5 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Als je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je BQ Aquaris M5