Bluetooth is een zeer goede technologie om apparaten met jouw draadloze OnePlus 6T te verbinden. Maar het kan gebeuren dat we verbindingsproblemen hebben met de Bluetooth van de OnePlus 6T. Of je nu de OnePlus 6T wilt verbinden met een Bluetooth-luidspreker, met het audiosysteem in de auto of met jouw koptelefoon, we zullen zien hoe we eventuele problemen kunnen oplossen. In dit artikel beschrijven we wat onze tips zijn om het probleem te identificeren en op te lossen. Ten eerste wat we moeten bekijken bij de bluetooth van de OnePlus 6T. En ten tweede wat mogelijk is op jouw OnePlus 6T. Bluetooth-probleem-oneplus-6t

Wat moet je doen als je jouw OnePlus 6T niet kunt verbinden met Bluetooth

Koppel de OnePlus 6T op het Bluetooth-apparaat

Het kan op bepaalde Bluetooth-apparaten de zaak zijn dat het noodzakelijk is een koppeling met de OnePlus 6T te maken. Dus als je de twee apparaten wilt koppelen, moet je de Bluetooth-knop op het apparaat dat je wilt verbinden met de OnePlus 6T enkele seconden ingedrukt houden . Vaak is een klein geluidsignaal hoorbaar wanneer het apparaat gekoppeld is. Als dat gebeurd is, probeer dan nog eens jouw OnePlus 6T te verbinden. Als dat niet werkt, ga dan naar de volgende stap.

Desynchroniseer het Bluetooth-apparaat van de OnePlus 6T

Een van de eerste dingen die je moet doen als je een probleem met de Bluetooth-verbinding met jouw OnePlus 6T hebt, is het apparaat waarmee je verbinding wilt maken te desynchroniseren. Als het Bluetooth-apparaat wordt weergegeven in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten, moet je het desynchroniseren. Druk hiervoor enkele seconden op het apparaat en kies Ontkoppelen . Probeer de verbinding vanaf het begin opnieuw uit te voeren.

Probeer de Bluetooth op een andere telefoon

Als er nog steeds niets werkt, is het mogelijk dat het probleem van jouw Bluetooth-apparaat komt en niet van jouw OnePlus 6T. Om dit te verifiëren, probeer je verbinding te maken met een andere telefoon. Als dat wel lukt, dan komt het probleem van de OnePlus 6T, anders ligt het probleem bij het Bluetooth-apparaat. Als je verbinding kunt maken met een andere telefoon, ga je naar de volgende stap.

Update de OnePlus 6T

Soms is het nodig om de OnePlus 6T te updaten om de bluetooth van de telefoon te repareren. Zulk soort correcties worden aangebracht in de door de fabrikant voorgestelde updates. Aarzel dus niet om onze tutorial raad te plegen om de OnePlus 6T te updaten.

Reset de OnePlus 6T

Ten slotte, als er echt niets aan te doen is en dat de Bluetooth van de OnePlus 6T nog steeds niet werkt, dan is de beste oplossing de telefoon opnieuw te resetten. Houd er hierbij rekening mee dat jouw OnePlus 6T wordt gereset naar de fabrieksinstellingen en dat je jouw gegevens kunt verliezen. Raadpleeg dan zeker onze tutorial om de OnePlus 6T opnieuw te resetten voordat je aan het avontuur begint.

Als niets werkt

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, raden we je aan jouw OnePlus 6T terug te brengen naar de winkel. Immers een gespecialiseerde winkel zal waarschijnlijk