Bluetooth is een zeer goede technologie om apparaten met jouw draadloze Blackview BV9600 Pro te verbinden. Maar het kan gebeuren dat we verbindingsproblemen hebben met de Bluetooth van de Blackview BV9600 Pro. Of je nu de Blackview BV9600 Pro wilt verbinden met een Bluetooth-luidspreker, met het audiosysteem in de auto of met jouw koptelefoon, we zullen zien hoe we eventuele problemen kunnen oplossen. In dit artikel beschrijven we wat onze tips zijn om het probleem te identificeren en op te lossen. Ten eerste wat we moeten bekijken bij de bluetooth van de Blackview BV9600 Pro. En ten tweede wat mogelijk is op jouw Blackview BV9600 Pro. Bluetooth-probleem-blackview-bv9600-pro

Wat moet je doen als je jouw Blackview BV9600 Pro niet kunt verbinden met Bluetooth

Koppel de Blackview BV9600 Pro op het Bluetooth-apparaat

Het kan op bepaalde Bluetooth-apparaten de zaak zijn dat het noodzakelijk is een koppeling met de Blackview BV9600 Pro te maken. Dus als je de twee apparaten wilt koppelen, moet je de Bluetooth-knop op het apparaat dat je wilt verbinden met de Blackview BV9600 Pro enkele seconden ingedrukt houden . Vaak is een klein geluidsignaal hoorbaar wanneer het apparaat gekoppeld is. Als dat gebeurd is, probeer dan nog eens jouw Blackview BV9600 Pro te verbinden. Als dat niet werkt, ga dan naar de volgende stap.

Desynchroniseer het Bluetooth-apparaat van de Blackview BV9600 Pro

Een van de eerste dingen die je moet doen als je een probleem met de Bluetooth-verbinding met jouw Blackview BV9600 Pro hebt, is het apparaat waarmee je verbinding wilt maken te desynchroniseren. Als het Bluetooth-apparaat wordt weergegeven in de lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten, moet je het desynchroniseren. Druk hiervoor enkele seconden op het apparaat en kies Ontkoppelen . Probeer de verbinding vanaf het begin opnieuw uit te voeren.

Probeer de Bluetooth op een andere telefoon

Als er nog steeds niets werkt, is het mogelijk dat het probleem van jouw Bluetooth-apparaat komt en niet van jouw Blackview BV9600 Pro. Om dit te verifiëren, probeer je verbinding te maken met een andere telefoon. Als dat wel lukt, dan komt het probleem van de Blackview BV9600 Pro, anders ligt het probleem bij het Bluetooth-apparaat. Als je verbinding kunt maken met een andere telefoon, ga je naar de volgende stap.

Update de Blackview BV9600 Pro

Soms is het nodig om de Blackview BV9600 Pro te updaten om de bluetooth van de telefoon te repareren. Zulk soort correcties worden aangebracht in de door de fabrikant voorgestelde updates. Aarzel dus niet om onze tutorial raad te plegen om de Blackview BV9600 Pro te updaten.

Reset de Blackview BV9600 Pro

Ten slotte, als er echt niets aan te doen is en dat de Bluetooth van de Blackview BV9600 Pro nog steeds niet werkt, dan is de beste oplossing de telefoon opnieuw te resetten. Houd er hierbij rekening mee dat jouw Blackview BV9600 Pro wordt gereset naar de fabrieksinstellingen en dat je jouw gegevens kunt verliezen. Raadpleeg dan zeker onze tutorial om de Blackview BV9600 Pro opnieuw te resetten voordat je aan het avontuur begint.

Als niets werkt

Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, raden we je aan jouw Blackview BV9600 Pro terug te brengen naar de winkel. Immers een gespecialiseerde winkel zal waarschijnlijk