Het kan gebeuren als je de camera op jouw Blackview A20 Pro start dat er een foutmelding kan worden weergegeven. En ja als de camera van je Blackview A20 Pro niet meer werkt, zou je helaas geen foto’s meer kunnen maken! Om dit probleem op te lossen, hebben we besloten de onderstaande stappen te beschrijven zodat de camera van je Blackview A20 Pro weer werkt.

We zullen dus bekijken wat je zou kunnen doen als de camera-app op jouw Blackview A20 Pro één van de volgende foutmeldingen laat zien:

  • Camera neemt op
  • Camera-storing
  • Camera-app reageert niet
camera-werkt-niet-meer-blackview-a20-pro

Wat te doen als de camera van jouw Blackview A20 Pro niet meer werkt?

1- Start je Blackview A20 Pro opnieuw op

Wat je als eerste kan proberen als de Blackview A20 Pro-camera niet meer werkt, is het herstarten van de telefoon. Ja, misschien kan het probleem komen door een eenvoudige storing. Als dit het geval is, volstaat een kleine herstart om het probleem op te lossen. Als het nog steeds niet werkt, kunt je naar de volgende stap gaan.

2- Update je apps

Soms werkt de camera-app niet omdat deze niet is geüpdatet. Je kunt dus updaten door naar Google Play Store-app te gaan en vervolgens naar Mijn games en apps, dan Updaten. Als de applicatie al geüpdatet is of het nog steeds niet doet, ga dan naar de volgende stap.

3- Wis het cachegeheugen van de camera-app van je Blackview A20 Pro

Ook kan het probleem komen van het cachegeheugen van de camera-app van de Blackview A20 Pro. Om dit op te lossen, kan het voldoende zijn de cache van de applicatie te wissen. Om dat te doen, moet je naar het Blackview A20 Pro-parametermenu/Instellingen gaan. Klik daar op Apps & meldingen en vervolgens op Alle Apps Bekijken of App-info en daarna op Camera. Ga dan naar Opslag en Cache wissen. Probeer daarna de app te herstarten.

4- Start de Blackview A20 Pro opnieuw in veilige modus

Als geen enkel van de voorgaande stappen heeft gewerkt, wil dit waarschijnlijk zeggen dat een recent geïnstalleerde app op jouw Blackview A20 Pro in conflict is gekomen met de camera-app. Als je zou willen weten of dat zo is, moet je de Blackview A20 Pro herstarten in de veilige modus. Eén keer hergestart in deze modus, open de camera-app. Als het dan wel werkt, betekent dit dat echt een recent geïnstalleerde applicatie de boosdoener is. We raden je daarom aan om de recentste apps te deïnstalleren en vervolgens te controleren of het probleem opgelost is.