Het is af en toe handig om de foto’s van de Asus ZenFone Go te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je inderdaad het type bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Asus ZenFone Go al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Asus ZenFone Go, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden gekopiëerd naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Asus ZenFone Go kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-asus-zenfone-go

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Asus ZenFone Go

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Asus ZenFone Go gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , kies dan het album die je wilt verplaatsen en houdt die enkele seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Asus ZenFone Go begint. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Asus ZenFone Go, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Asus ZenFone Go naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Asus ZenFone Go zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Asus ZenFone Go. Dat gedaan, open je het en ga dan naar AFBEELDINGEN. Kies dan de foto’s die je wilt verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Asus ZenFone Go op de SD-kaart op te slaan

Indien je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Asus ZenFone Go rechtstreeks worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Zodra dat gedaan is , moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Asus ZenFone Go