Het is misschien nuttig om de foto’s van de Asus ZenFone 3 te kunnen verplaatsen of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die dikwijls foto’s maakt, kan het interne geheugen van Asus ZenFone 3 snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Asus ZenFone 3, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kunt opslaan. Als eerste zullen we zien hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Vervolgens zullen we zien hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we zien hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Asus ZenFone 3 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-asus-zenfone-3

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Asus ZenFone 3

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, ga dan naar BESTANDEN van je Asus ZenFone 3 en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Eenmaal daar , selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten opduiken en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Asus ZenFone 3 begint. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw Asus ZenFone 3, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Asus ZenFone 3 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn verschillende applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Asus ZenFone 3 zou kunnen verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer geselecteerd, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Asus ZenFone 3. Eenmaal gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Asus ZenFone 3 op de SD-kaart op te slaan

Als je had gewild dat alle nieuwe foto’s die je maakt met je Asus ZenFone 3 direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Hiervoor moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Asus ZenFone 3