Het is misschien handig om de foto’s van de ARCHOS Diamond Gamma te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je echt iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van ARCHOS Diamond Gamma snel vollopen. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de ARCHOS Diamond Gamma, zullen we je laten zien hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Als eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Dan zullen we bekijken hoe dit gefixt kan worden met een applicatie. Als laatste zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van ARCHOS Diamond Gamma kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-ARCHOS-Diamond-Gamma

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van ARCHOS Diamond Gamma

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je ARCHOS Diamond Gamma gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Als dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van ARCHOS Diamond Gamma gaat van start. Dat is het dan, jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als dit niet lukt op jouw ARCHOS Diamond Gamma, gebruik dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van ARCHOS Diamond Gamma naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de ARCHOS Diamond Gamma kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, vanwege de eenvoud en de functies ervan. Je zult deze applicatie moeten downloaden en installeren op de ARCHOS Diamond Gamma. Dat gedaan, open je het en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Selecteer vervolgens de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Zo gebeurd , de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van ARCHOS Diamond Gamma op de SD-kaart op te slaan

Wanneer je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je ARCHOS Diamond Gamma direct worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen zul je de FOTO-applicatie moeten openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Zodra je daar bent, moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zo worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je ARCHOS Diamond Gamma