Het is misschien nodig om de foto’s van de Alcatel OneTouch Pop C7 te kunnen kopiëren of op te kunnen slaan op de SD-kaart. Als je in feite iemand bent die enthousiast fotografeert, kan het interne geheugen van Alcatel OneTouch Pop C7 al snel vol komen te zitten. Dus om meer ruimte te maken in het interne geheugen van de Alcatel OneTouch Pop C7, zullen we bekijken hoe je foto’s op de SD-kaart van de telefoon kan opslaan. Ten eerste zullen we bekijken hoe foto’s kunnen worden verplaatst naar de SD-kaart. Ten tweede zullen we bekijken hoe dit gedaan kan worden met een applicatie. Ten slotte zullen we bekijken hoe de standaard-opslag van foto’s op de SD-kaart van Alcatel OneTouch Pop C7 kan worden geconfigureerd.

foto-opslaan-op-sd-kaart-alcatel-onetouch-pop-c7

Hoe verplaats je foto’s naar de SD-kaart van Alcatel OneTouch Pop C7

Om foto’s verplaatsen naar de SD-kaart, moet je naar BESTANDEN van je Alcatel OneTouch Pop C7 gaan en vervolgens naar AFBEELDINGEN. Als je daar bent, selecteer dan het album die je zou willen verplaatsen en houdt die een paar seconden ingedrukt. Een klein menu zal moeten zich laten zien en dan hoef je alleen maar op CUT te klikken. Zodra dat gebeurd is, selecteer je de SD-kaart en de kopie van de foto’s naar de SD-kaart van Alcatel OneTouch Pop C7 gaat van start. En hopla , jouw foto’s zijn verplaatst naar de SD-kaart. Deze techniek werkt niet op alle modellen. Als het niet lukt op jouw Alcatel OneTouch Pop C7, probeer dan de volgende techniek om de foto’s te verplaatsen.

Gebruik een applicatie om foto’s van Alcatel OneTouch Pop C7 naar de SD-kaart te verplaatsen

Er zijn meerdere applicaties met welke je jouw foto’s naar de SD-kaart van de Alcatel OneTouch Pop C7 kunt verplaatsen. We hebben voor jou de applicatie ES File Explorer uitgezocht, gezien de eenvoud en de functies ervan. Je moet deze applicatie downloaden en installeren op de Alcatel OneTouch Pop C7. Dat gedaan, moet je het openen en dan naar AFBEELDINGEN gaan. Kies daarna de foto’s die je zou willen verplaatsen en klik op VERPLAATSEN NAAR en selecteer tenslotte SD-KAART. Dat is het dan, de foto’s zijn verplaatst.

Hoe configureer je de standaard-opslag om foto’s van Alcatel OneTouch Pop C7 op de SD-kaart op te slaan

Als je wilt dat alle nieuwe foto’s die je neemt met je Alcatel OneTouch Pop C7 regelrecht worden opgeslagen op de SD-kaart , moet je de standaard-opslag locatie wijzigen. Om dat te doen moet je de FOTO-applicatie openen. Dat gedaan, moet je op CAMERA-INSTELLINGEN klikken, wat wordt weergegeven door een kleine rader. Eenmaal geklikt , moet je de SD-kaartoptie voor de standaard-opslag selecteren. Zodoende worden jouw nieuwe foto’s opgeslagen op de SD-kaart van je Alcatel OneTouch Pop C7