Als je internettoegang op jouw Caterpillar CAT S30 wilt hebben, moet je het 3G- of 4G-netwerk gebruiken. Het kan gebeuren dat het 4G- of 3G-netwerk van de Caterpillar CAT S30 om de een of andere reden uitgeschakeld is. En dan is het onmogelijk om telefonisch verbinding te maken met internet. Als je je in deze situatie bevindt, zullen we zien hoe je 3G en 4G aan kunt zetten en hoe het te beheren. Dus eerst leggen we uit hoe je 3G en 4G aanzet op jouw Caterpillar CAT S30. Ten tweede hoe je mobiel datagebruik aanzet. Ten slotte hoe je mobiel datagebruik kunt afzetten als je jouw dataverbruik wilt beperken.

3G-4G-aanzetten-caterpillar-cat-s30

Hoe zet je 3G / 4G aan op Caterpillar CAT S30

Als je 3G of 4G wilt aanzetten op jouw Caterpillar CAT S30, moet je naar het menu Instellingen gaan. Als je daar bent, ga je naar Draadloos en netwerken en Mobiele netwerken . Eenmaal daar, klik je op Netwerkmodus . Je zult dan een menu zien met verschillende mogelijke opties. Om 3G of 4G op jouw Caterpillar CAT S30 aan te zetten, moet je 4G / 3G / 2G auto selecteren. Met deze optie kan de telefoon automatisch verbinding maken met het snelste netwerk. Als je jouw mobiel dataverbruik wilt beperken, kun je een andere optie selecteren. Als je bijvoorbeeld alleen 3G selecteert, gebruikt jouw Caterpillar CAT S30 alleen het 3G-netwerk en maakt het geen verbinding met 4G wanneer het beschikbaar is. Dus als 4G niet in jouw abonnement is inbegrepen, kan deze optie praktisch zijn.

Hoe zet je mobiele data aan op Caterpillar CAT S30

Zodra 3G is ingeschakeld op jouw Caterpillar CAT S30, moet je mobiele data aanzetten om verbinding te maken met internet. Om dit te doen, moet je met de meldingsbalk naar beneden gaan. Als je zover bent, gaat je naar Snelle instellingen . Je zult dan verschillende functietoetsen vinden waarmee je veel dingen kunt activeren en deactiveren. Om mobiel datagebruik aan te zetten, klik je gewoon op het pictogram voor mobiel datagebruik , dat wordt weergegeven door twee pijlen. Is dat allemaal gelukt, dan zie je 3G of 4G staan naast de netwerkindicator boven aan het Caterpillar CAT S30-scherm.

Hoe zet je mobiele data uit op Caterpillar CAT S30

Als je in het buitenland bent of gewoon voor databesparing, kun je gemakkelijk de mobiele data uitzetten op jouw Caterpillar CAT S30. Sleep hiervoor de meldingsbalk naar beneden. Klik op Snelle instellingen. Zodra je daar bent, deactiveer het pictogram voor mobiele data. Om te weten of het gedeactiveerd is, moet het pictogram grijs worden weergegeven. Je Caterpillar CAT S30 maakt dan geen verbinding meer met het 3G- of 4G-netwerk. “